oturen är på min sida

Hej alla gnagande ekorrar
Idag hade jag tänkt att lägga ut ett inlägg om hur pepp jag är för festligheterna som dyker upp i helgen, om hur jag och Gillizz1 har peppat i ungefär en månad nu. Men efter all otur som har dränkt oss denna vecka, har den även dödat alla mina peppkännslor.. Jag tänker ist berätta om den så omtalade olyckan jag råkade ut för igår.
Det började med att jag var lite hänging på morgonen, men jag är en så smart och söt tjej, så jag åkte till skolan ändå och tänkte att om det inte försvinner har jag våran älskade sjuksköterska<3 att besöka efter droger. Men kom sedan på att hon inte jobbar på fucking onsdagar, den jäveln, älskar inte henne längre, den töntiga kärringen heter hon nu! Efter MatteC lektionen gick det inte att stå ut, så sa pussbye love you bitch till Gillizz1 och begav mig hemåt.
Väl hemma och sovit bort två timmar, var jag tvungen att gå in i det andra huset för att koka en kopp blad/marijana te för att lugna febern, tog på mig mina gulligaste badtofflor och började gå, och klant som jag är tittade jag inte riktigt vart jag satt min fot och glömde helt bort att det var ett trappsteg till, trappor är fan osynliga, man ser de ju inte, den jäveln som uppfann dom ska få ett argt mail av mig! Men men! vips en sekund senare låg jag på marken och min svanskota ömmade som mensvärk. Så idag, sömnlös och febrig med en rygg lika illa som en gammlings, är jag inte pepp. så kära läsare, dagens råd är att VARA VAKSAM OCH UPPMÄRKSAM I NÄRHETEN AV TRAPPOR!

Men fick även hem skorna idag som jag berättade om i lördags, som jag ändast beställde för helgens aktivitet... Men det är mina nya älsklingar ändå<33


XOXO Gillizz2

BUS

Just nu springer jag runt halvnaken i lägenheten, eller det har jag gjort hela dagen. Men varför gör jag detta? Hmm, jo .. Fest i helgen och jag har köpt en snygg klänning (ni får se den imorgon tror jag) och jag vill vara brun om jag ska visa mina ben. På grund av dålig framförhållning så har jag inte lyckats åka till det där nedrans solariet utan får nu fuska min bränna med BUS. :)
Här nedan kommer lite råd och tips på hur ni får er busbränna snygg ! Fast skulle inte göra något om min blev ful och fläckig alla killar vill ha mig ändå för jag är så fin med mitt långa äkta mörka hår.






Vad är brun utan sol och hur fungerar det?

SVAR:
Brun utan sol, eller BUS, finns i både creme-, mousse-, och sprayform. Gemensamt ger de det yttersta lagret hudceller en brun nyans som liknar solbränna. Det är ämnet DHA, eller dihydroxyaceton, som ger huden den gyllene nyansen.
Hur länge håller färgen i sig?

SVAR: Det skiljer sig från produkt till produkt men ett lager brukar i regel hålla två-fem dagar. Peelar du kroppen innan fäster färgen bättre och håller i sig lite längre.

Vad ska man tänka på när man använder brun-utan-sol?

SVAR: Bäst resultat får du om du peelar kroppen ordentligt innan du applicerar brun-utan-sol. Torra och döda hudceller har en tendens att dra åt sig extra mycket färg och ge missfärgningar på huden. Det kan också vara en bra idé att smörja in torra armbågar, fötter och knän med en vanlig body lotion innan du använder brun-utan-sol. Tänk också på att brun-utan-sol inte är samma sak som solcreme. De innehåller med andra ord inte solskyddsfaktor.

 

Hur undviker man fläckar på kläderna?

SVAR: Vänta i tjugo minuter innan du klär på dig så får brun-utan-sol-cremen chans att torka in ordentligt. Använder du en spray, läs noga på förpackningen hur lång tid det tar innan den absorberas på huden. För säkerhets skull, klä dig i något oömt i två timmar efter att du applicerat produkten, så slipper du få favoritkläderna förstörda. Ska du på fest är det smartast att applicera brun-utan-sol kvällen innan och sova i oömma lakan.

 

Hjälp, jag har blivit fläckig på huden! Vad ska jag göra?



SVAR:
Prova att använda en peeling på fläckarna. En bomullstuss indräkt i citronjucie eller väteperoxid borde också kunna hjälpa till att bleka fläckarna, särskilt om de är relativt nya. Ta det försiktigt och akta huden!




Fuck you and have a nice day - Gillizz1


kvällstankar


Tja mitt namn är gillizz1 och jag är klaustrofob. Jag gillar mörker och blod. Helst så mycket blod som möjligt, typ SAW-filmer. Me likey. Skadeglädjen när någon tvingas skära av sig sitt ben för att får överleva eller när någon får en spikhjälm ihoptryck är oumbärlig och underbar. Eller när en man ligger i två delar på marken och fortfarande lever och inte en jävel försöker hjälpa stackaren när han så sött ligger där och puttar in sitt inre i magen eller gungar på fettet. Gör det mig konstig att njuta av sådant?
Gjorde föresten en ny upptäckt idag www.sjalvmord.se. Återigen, gör det mig konstig att tycka att det är skitkul att någon jävla nolifer gjort en hemsida om hur man ska göra för att ta sitt liv? Att han tillägnat sidan åt de som haft mod nog att genomföra sitt självmord, men han/hon själv är en patetisk jävel som ännu lever. Är det inte lite dubbelmoral och ironi att personen i fråga lever men ger andra tips och råd om hur de ska ta sitt liv? Att det finns en topp 15 lista på hur man lättast tar självmord i Sverige. Att de har en chatt där man kan diskutera hur ens självmord skall gå till, och kanske ännu mer intressant att det finns en v.i.p chatt för de som är "mogna" nog.  Hur är man mogen på en självmordschatt? De mogna borde ju vara de som tar sitt liv i sådana fall eftersom det är det hela grejen går ut på. Men om man tar sitt liv så kommer man ju aldrig till intre cirkeln aka v.i.p chatten. Jävla dubbla budskap på den sidan. Något annat extremt komiskt är att sidan påpekar att man ska ha diskat och städat innan man tar livet av sig, det ger ett bra intryck när man själv dinglar i repet tydligen. Det är också viktigt att man tar ansvar och ger katten/hunden mat och rastar dem innan. Man vet ju aldrig hur lång tid det tar innan någon finner ens kropp nerpissad och nerskiten, då ungefär 99% av alla som dör tömmer tarmarna. Galet fresh.
Ahja för övrigt gillar  jag långa promenader vid stranden och mysiga hemmakvällar.
Stay in touch

Blooop

Idag vet jag inte vad jag ska skriva om, som min käre vän Gillizz2 skrev i tidigare inlägg så har jag stukat foten. IGEN. och därmed rivit upp gammal skada, dock känns foten redan bättre och jag hoppas på att kunna ha klackarna i helgen :) ANNARS GÅR JAG INTE UT:.... Mitt Bandage börjar kännas lite äckligt dock, haah egentligen är det inte äckligt bara jag som har lite bakterie och smutsskräck gällande sådant här, plus att jag avskyr fötter.

Det är inte bara jag som haft otur denna veckan. NOPE. GIllizz2 åkte idag hem från skolan då hon inte såg så pigg ut. Tydligen hade flickebarnet feber och gick runt och valsade, och kabbooom så ramlade hon och slog i svanskotan. Hon har även meddelat att det tog henne 20 min att gå från soffan till toaletten, kissa och gå tillbaka. Så hennes svanskota är inte okej.
Vem är det som försöker skada oss? Vill ni inte att vi ska ut på lördag och festa tills benen inte bär? Vill ni inte att vi dansar tills morgondagen gryr. Börjar tro att det är mitt ex som kastar en spell på oss. Han gillar inte alkohol och dylikt så han kanske tycket att jag missköter mig. Men nytt liv nu, så I dont care.

Fuck you and have a nice day - Gillizz1

Matte

Hola älla söta små bitches!
Nu sitter jag på min mattelektion (matteC, jag är ju sååå smart som sagt ;) ) och suckar.. gillizz1 är sjuk idag pga att hon gjort sådär med benet som hon skrev om i förra inlägget! Hon har blivit lite emo på sista tiden, så ska dränka henne i toaletten när hon kommer tillbaka förhoppningsvis imorgon. Dagens outfit är lång svart t-shirt med sexy ficka på bröstet, lång svart stickad kofta, strumpbyxor också svarta! guldsmycken, armband och ring! Och det viktigaste av allt, LEOPARDHALSDUKEN!<3<33<3<3<3 jag är dökär i den, sorry Mr. frågetecken! hihi
Dagens facelook blir enkel, ingen! hihihi smart va!?
här kommer lite bilder från min lektion och bevis på hur kul jag har:



De ökända ögat! jag är för söt azzå hihi<3

XOXO Gillizz2

Emos ftw

Sitter just nu och skriver om självskadebeteende och kan då inte låta bli att tänka på denna låten ;)
Tycker även att bilden därunder är fin, den är for real.. en tjej som skurit sig på grund av?!?
Lyrics:

Nu ska vi studera, vi ska granska lite mera. 
Den värsta kulturen på många år. Ett depressivt beteende, inte ett leende,
döljs sig under deras svarta sneluggshår.
De rör sig tyst och kallt, de finns fan överallt, men nu har den striden fått turen att granskas av mig,
och ska den skonas? Nej, jag ska granska sönder emokulturen.

Cut, cut, cut jag mår så dåligt. Kan man inte placera varenda emo på en obebodd ö?
Cut, cut , cut jag mår så dåligt. Där kan dem cutta sig själva och slutligen dö.

Sedan hände det någonting, de samlas i en emoring hemma hos varandra varje kväll.
Och där sitter dem små liven, skickar runt den vassa kniven och cuttar sig till musik av Tokio Hotel.
Ögonskugga och kajal, sägs sig vara onormal trots att varenda jävel ser likadan ut.
Deppig som novemberkväll, bisexuell. Vi måste se till att emotrenden tar slut.

Cut, cut, cut jag mår så dåligt. Kan man inte placera varenda emo på en obebodd ö?
Cut, cut , cut jag mår så dåligt. Där kan dem cutta sig själva och slutligen dö.

Men helvete nu får det vara nog, tänk om alla emos bara dog.
Medmänniskor vakna upp, vi ska krossa emos i samlad trupp.
Brats och bönder går hand i hand, för att utrota emos i vårt avlånga land.

Cut, cut, cut jag mår så dåligt. Kan man inte placera varenda emo på en obebodd ö?
Cut, cut , cut jag mår så dåligt. Där kan dem cutta sig själva och slutligen dö.
Inte så himla mysigt kanske, vill dock tillägga att självskadebeteende inte har med emokulturen att göra. Det är något psykiskt kan bero på väldigt många andra saker än just uppmärksamhet. Problem hemma, självsynd you name it.

Gillizz1


Skor

Skulle dock döda alla de understående männen för dessa skor.......
/Gillizz1

Snygging

Detta är förmodligen några av nutidens sexigaste män i världen. I would tap that!
Kolla kroppen.... dör

Stubben, rösten,stilen, allt.. Han är nog den perfekta mannen for sure..
och sist min konstigaste förälskelse... De lortiga dreadsen och takky style. inte min grej.. men han sjunger som en gud och är så jävla söt i ansiktet så man kan inte säga nej till mannen. fy farao...
Fuck you and have a nice day - Gillizz1

shoppshopp

Hej alla glada!
Idag har jag spenderat min dyrbara tid med en av mina bästa dvs Jennifer!<3 Vi har shoppat skrattat och fyndat! mihih den bästa shoppingen! Jag visar er kära läsare vad jag köpt idag på bilden nedan, men favoriterna är leopardhalsduken som kommer att vara sååå inne snart (såg det i London, eftersom att de är lite före med modet där! hihi) JAG ÄLKSAR LEOPARDMÖNSTER!<3333333 andra favoriten är hårsmycket, som kommer att klä mitt huvud perfekt! fast kom på dock, att det inte går att bli mer perfekt än vad det redan är, daah! Jag är så söt ju :) Resten är bara lite allmänt nytt som är bra att ha!
Ikväll ska jag åka till MR.?... hihi busig jag är va?;) kommer att bli mys!
Beställde även ett par nya partyklackar till nästa helg, men de får ni vänta 2-3 dagar på att få se. Jobbig jag är mot er!


Hoppas ni njuter av helg lika mycket som jag!

XOXO Gillizz2

Shopping

Ett dramatiskt liv kräver dramatisk shopping.
Me Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM
Me dress, så jäkla snygg
Marble SEK 129, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Beställde dessa skor, mhmmmm 14 cm klack och 3,5cm platå! MUMS!
Marble SEK 129, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Var bara tvungen att ha de, i både aprikos och mörklila, såå jäkla fräscha!
Mega Wink Mascara SEK 59, Wet n' Wild - NELLY.COM
Blev även denna mascaran för jag har hört att den ska vara grym :) Så får hoppas på det.
Det är ju inte direkt så att jag betalat detta själv, nej självklart inte. Det är pappa som betalar, hur skulle det se ut om jag faktiskt använde mina egna pengar? tss..
Vem behöver en kille när man kan leva på kärlek till sina skor?! - Gillizz1

Ansiktsmask aka poopoo

Sitter just nu i detta ögonblick med en chokladansiktsmask i mitt vackra ansikte. Det är väldigt viktigt att ta hand om sin hy, och inte minst min eller vad tycker ni snyggingar? Mitt ansikte kommer vara aslent sen som en bebis, så passa på att rycka mig i kinderna imorgon gullizzzzar <<3<33<33<33<3<333
Det är inte Gillizz2 bredvid mig utan min brors flickvän (:


Rätt söta tjejor. Vi tog nog runt 100 bilder men inga blev speciellt fina. Fast vi är alltid snygga som ni ser <3 love to you guys!


Sist men inte minst! Tummen upp för great hy och snygg bränna! I know you love me babes! Imorgon ska jag finna mig en snygg kille och det lär ju inte bli svårt med alla snygga bilder på mig. Så sexig! <<3<3<3<33

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig i sängen , men först av med chokladmasken, bara det bästa är gott nog åt en Gillizz. Godnatt sötizaaar kramizar.



Fuck you and have a nice day -Gillizz1

shit azzå....

Hej älskade bloggisleeezzaree<3
Jag finner bara ett ord, eller det är tre ord, hmm.. finner bara dessa ord(?) eller vafan.. finner bara en förkortning (jag är så jävla smart azzå!;) ) för allt som händer i denna underbara bloggvärld just nu! OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!! Hur kunde så smaskiga rykten bli sanna? Paow, vilken tjeey! snacka om att skaka om i godispåzen! Detta drama kan ingen ha missat idag! bästa som hänt på länge. Fast, världen gick under lite med, KISSIE HADE RÄTT!? om hon kan ha rätt om något, vem är inte smart då? och då kommer smartingar som jag ses som Einstein snart, pinsamt!
aja, tydligen var det en bomb i Kalmar idag med, men men. KISSE HADE RÄTT!?!?! vafan, mår dåligt..
Har gått utan smink hela dagen idag igen, så vet inte hur min dagens facelook ska se ut... men idag har jag iaf haft biologi, så lägger upp en gamal bild från kemin! hihi

asså gaah va snygg jag var för två månader sedan! super söt ju!

XOXO Gillizz2

Kissie-wannabe

Bilden nedan är från i somras, gjorde värsta inläggen då, för jag gillade kissie så mycket. Men ångrade mig sen för alla mina kläder blev för små. I och för sig har jag ju råd med nya, men vissa kläder vill man ju bara inte slänga eller hur? </3 Jag blir alltid hjärtkrossad när jag måste slänga kläder. Fy tusan!
Nu lagar jag mat och ser på lyxfällan, akta er för den. Snart kommer bror och hans flickvän då blir det tjockiskväll, med chips,dipp, choklad och läsk. Även om jag är så himla nyttig!!

Fuck you and have a nice day -Gillizz1

Miggelito

Idag under körskolegrejset, fick vi lära oss hur man hjälper någon som satt i halsen. Miguel satt en banan i halsen och nu ska denna röda korset mannen rädda hans liv.
Fuck you and have a nice day-Gillizz1

Höst höst och ännu mera höst!

Hello alla snygga läsare!
Idag har jag bara chillat runt bland löven och lekt sexy cat hela dagen, hösten är väl allt för mysig? Min dag har varit lika perfekt som hela jag är, det vill säga FETT GRYM! Idag behöver jag inte göra ett facelook inlägg, för idag har jag gått utan smink, men lika söt för de! hihi. Naturligt och skönt<3 här har ni lite bilder på kissiekatten och löven, och som vanligt, inget redigerat! hihi busbus

Detta får bli min dagen outfit bild, så snygg jag vet! jag är så söt<3

XOXO Gillizz2

Only for fun

Hey, eftersom vi idag gick ut officiellt med denna blogg så kanske det är på tiden att prata om vad vi står för.
Ni får gärna tycka att vi är patetiska och dumma i huvud som driver med andra bloggare. How ever, så har vi yttrandefrihet och tryckfrihet i Sverige, vilket gör att vi kan skriva i princip vad som helst så länge det inte är personliga påhopp, och vi är inte ute efter att såra någon.
För övrigt är inget med denna blogg seriöst i huvudtaget, och om ni känner att vi enbart driver med en bloggerska, so might be, men då är det ni som läser de andra KÄNDA bloggarna för dåligt. Det kan vi också hjälpa er med ;
Fokis.se , kenzas.se , kissies.se , paow.se, hugorosas.se och så vidare. Finns många andra som bidrar till humorn i denna blogg. Då vi inte använder namn eller dylikt i bloggen så kan ni få tro vad ni vill:)
Provocera mera!

The Champ

Varnar känsliga läsare.

This is the champ, he took his life 10-10-11, klockan 13.->something
He was a great man though his life was hanging by a thread.
Det sjuka med denna killen var att han kunde rest sig upp när som helst men icke sa Nicke.
He just did it, och han spelade in allt. Vitt ansikte->blått ansikte-> vitt ansikte igen.

choklad och fjärilar är min melodi

Ser ni hur snygg jag är? OCH jag poserar som en Gud. typ som Afrodite eller Zeus från den grekiska mytologin. Shit jag äger som kan allt sådant! Hur många visste dt liksom? Ni som visste kan ju höra av er eller så. Jag nås på 072-tequila.
Denna bilden är för övrigt inte ny, men asså vad gör det? Jag är ju lika snygg hela tiden. Nu tänkte jag gå och äta lite choklad i min säng, sen drömma hela natten om alla vackra fjärilar där ute i den vida världen.
JAG ÄLSKAR CHOKLAD OCH FJÄRILAR. Måste ju såklart få veta vilken som är eran favoritchoklad min är i alla fall schweizernöt by Marabou, och min favoritfjäril är citronfjärilen. Funderar på att döda några nästa sommar och sätta i håret vid midsommar. Vad tror ni?

IMORGON ska vi ha trafikdag i skolan. Då kanske ni frågar er; Vad är trafikdag? Då vill jag bara säga det, jag har inte en aning, men jag slipper lektioner så är glad ändå. <3<3<3<3<3<3<33<333<33<3<3



Fuck you and have a nice day - Gillizz2






Dagens facelook

Lägger upp dagens facelook som vanligt! hihi
Jag har fått för mig att jag älskar fjärilar, så från och med nu ska det vara en fjäril i varje inlägg!
Jag är lika söt som de, tycker jag iaf, hihihi (finare!)


Så söta tillsammans! vi passar<3

XOXO gillizz2

Videoblogg

Imorgon kommer det förmodligen en videoblogg om vi hinner med det på morgonen. Vi måste ju hålla statusen uppe som vår favoritbloggerska, Jillizzzz <3
Tog denna bilden igår, så ja den är väl lite B.. men shit så söt jag är <3<33<3< hur kan jag vara singel egentligen?!!?! ååh fy , blir snart kär i mig själv <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33333 come and get my boys!

JAG HAR MENSVÄRK, DÅ KAN ALLTING HÄNDA!

Jag har mensvärk.. Sitter död i skolan, tyck synd om mig som är i princip död... i skolan dessutom? Vem vill dö där lixxxxom, inte jag iaf.. Känns som alla märker att jag har det liksom, brunstig vid parningstider.puh!
Skitsamma!
Nu ska jag ha lite biologi och sen ska jag hem och bädda ner mig i sängen och se död ut där istället.
PRISA ALLA KVINNOR OCH DESS LIVMODER.

english

Nu sitter jag med gillizz2 bredvid mig och just nu har vi Engelska men den slutar strax. Snart ska vi ha Nv-lektioner i tre timmar..... GYTT, nej. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Efter skolan ska jag hem och rasta mina hundar sen blir det Kalmar, (ovanligt ju?) Jag ska på bio med mr.HAND och lite sånt :) Vi ska se Hämnden, och jag får hoppas att jag överlever. Jag blir fruktansvärt rastlös av att sitta stilla så har blivit lovad popcorn, en leksak och en stressboll att pilla med under filmen.
Fuck you and have a nice day-Gillizz1

english

Nu sitter jag med gillizz2 bredvid mig och just nu har vi Engelska men den slutar strax. Snart ska vi ha Nv-lektioner i tre timmar..... GYTT, nej. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Efter skolan ska jag hem och rasta mina hundar sen blir det Kalmar, (ovanligt ju?) Jag ska på bio med mr.HAND och lite sånt :) Vi ska se Hämnden, och jag får hoppas att jag överlever. Jag blir fruktansvärt rastlös av att sitta stilla så har blivit lovad popcorn, en leksak och en stressboll att pilla med under filmen.
Fuck you and have a nice day-Gillizz1

Dagens outfit

hey hey bloggen... Har haft så himla mycket att stå de senaste dagarna, men har inte fått något gjort. Idag har jag hmm,,, haft matte och biologi, försov mig inte ens idag! Nu sitter jag framför tvn och ser på Paradise hotel är dock inte speciellt insatt. Det var tydligen premiär igår?
Hur som helst, imorgon går jag och Gillizz2 lång dag, vilket innebär att vi slutar vid klockan fyra. SUCK!
Dagens outfit består av

Linne- monki
Kofta- Vila
Kjol- indiska, tror jag
armband-h&m
halsband-ur och penn
Ring-new yorker




Fuck you and have a nice day- Gillzz1

Tråkigt

Jag har så tråkigt, så då tog jag lite bilder på mig själv, som jag brukar hihi
Shiit va brun jag är! tacka för solariumet<3
Och jag har inte redigerat bilden ;) buuuusig
Facelook:

foundation- Clinique
Mascara- Clinique
ögonskugga-M A C
Läppglans-Face

XOXO Gillizz2

Söt

Hallå alla godingar!
Gillizz2 är äntligen tillbaka! jag vet jag vet, ni alla har saknat mig, ni behöver inte tänka det, jag vet ;) Själv har jag glidit runt på Oxfordstreet (London, England för alla er som inte är lika smart som jag, hihi) och shoppat som en riktig tjej ska göra! Men men, när jag väl kom till flygplatsen, i torsdags, så fick mitt bagage bara väga 15 kg max, jag ba VAA WTH!?!? och trodde att jag skulle dö av olycklighet... när vi vägde min väska så vägde den redan 10 kg, jag var helt förstörd! SHOPPA FEM KILO?!?!? det är ju inget, ingen shoppar så lite, daaah.... Så då kom jag på den otroligt smarta ideen om att köpa en ny väska där nere hihi, smart va? jag är sååå smart<3 Men men, allt jag shoppade får inte plats på en bild, så här kommer lite smaskiga fynd från helgen

På bilden är det min nya kappa i Engelskt stuk, smycken i guld (fint till hösten) mina favoritprodukter från clinique och en tröja från Dorthy Perkins<3 Shoppade även en ny väska till, flertal tröjor, en ny Väst och självklart skoooooor!
Mina nya kängor är mina nya älsklingar! pussss på dom

XOXO Gillizz2

Kälmää

Har varit i Kalmar och fikat med Mr.questionmark och sen handlat lite smycken och en halsduk. Måste sluta åka till Kalmar så mitt bankkort slutar glöda så hemskt... 

Halsduk från Gina tricot
Ring från New Yorker
Armbanden -H&M
Halsbanden-ur&penn

bad update

Nu är det så att bloggens uppdatering har varit som en kaktus i anus. Det vill säga inte bra, inte skön och inte passande.
Gilliz2 har befunnit sig i London baby, sedan torsdag och jag har haft mycket annat för mig.
Torsdags så var det råplugg om riket bakterier.
Fredag var jag i skolan till fyra sen hem och sova ifatt, eftersom jag bara sov 2h natten innan. Runt 19.00 åkte jag till Erik och kollade på Idol och snackade skit. Mycket bra stuff och behövligt i dessa svåra tider.
Det gode fortsatte in på lördag då jag tog fram bankkortet och for till Kalmar med Mattias för att shoppa upp alla mina pengar. Vi åt pizza på Viktoria och fikade på Ikea två gånger tror jag. Var hemma från Kalmar runt halv nio. Sedan var det fix och trix och så for jag till Brinck runt 23.00 där det var fest tills natten blev dag. Kom hem runt halv fem på morgonen.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Gårdagens fest gjorde sitt och jag är trött och seg.
Bild innan jag åkte och festade.
Fuck you and have a nice day- Gilliz1

Daniel Adams-Ray! miiijaaaaaaoooew

Fräschaste låten just nu!


Dagens...

Facelook-
Natural Minerals, Maxfactor
Eyeliner och Mascara - Lumene
Rouge - Face Stockholm




Dagens låt - I love London, Crystal fighters

daah glömde!

Jag är så glömsk, glömde lägga ut dagens outfit, fick byta två gånger idag på morgon, var inte riktigt helt säker.. men nu ser jag ju asbra ut! Jag älskar min nya skjorta, den är köpt på HM för alla som vill köpa lika! vet att ni vi ;) hihi


Och dagens facelook, självklart inget smink! narurligt och skönt. Men så söt jag är ändå!! jag är grym!
XoXo Gillizz2

Torsdag

Jag ber om ursäkt för att jag inte hann skriva något i bloggen igår,  är såååå stressad för tillfället! Igår skulle jag åkt och träffat Mr........ (mystisk jag är va? hihi busig!) men eftersom att jag hade så mycket att göra inför resan i helgen typ packa, åka och sola, ut och springa, så han jag inte det. Men det får jag ta nästa vecka ist! Men men, nu har jag psykologi och det är jätteroligt! men vad är inte jätteroligt när man är så smart som mig?


XOXO Gillizz2

Kvällsblogg

För er som inte har koll, ikväll var det säsongstart av Greys anatomy. En av de bästa serierna som går på tv om man frågar mig. Tätt efter det började nog en av de sjukaste serierna genom tiderna. Kungarna av Tylösand. Jag bokstavligen älskar detta programmet.
Nu ska jag lägga mig i sängen och se en film, imorgon blir det skola!
Fuck you and have a nice day! - Gillizz1

Dagens låt / sjuk Gillizz

Lula och låten shout, förmodligen världens bästa låt.


Just nu ligger jag i sängen med mina två hundar och har gjort sen jag kom hem från skolan igår. Ska dock upp nu och fixa lite frukost, duscha och klä på mig. Ska ut på hemskt uppdrag sen, som jag helt hade glömt bort. Tur man har en lapp på kylskåpet som påminner.

Kvällsmysoutfit

Tog på mig myskläder direkt när jag kom hem från skolan. Sooo Gillizz-style.. eller? mjaa, egentligen inte. Men är lika snygg i detta som i allt annat.
Obama sitter på min mage. Bush skulle aldrig få vara där.
Var ju bara tvungen att visa nitarna på sidan på legginsen. Minns dock inte vart jag köpt dessa och är alldeles för lat för att titta efter.
Min hund blev en kanin, så nu är hon en kaninhund.
Nu ska jag i alla fall duscha och kanske äta en smula och ett äpple ikväll.

Fuck you and have a nice day- Gilliz1


Skönhetens tips

Detta är de produkter som alla tjejer bara måste ha för att få den underbaraste hyn ever


Detta är miraklet som gör att inget smink behövs på vardagarna. Helt naturligt liksom!
Och självklart är detta märket jag har på mitt smink med, dah..
Ett litet tips från den lilla tipsaren hihi

XoXo Gillizz2

Gillizz hissar & dissar


1.Jeansleggins, skönaste som finns när man inte vill tränga in sig i hårda jeans som ger en allt för förekommande "muffintop"
2. Tequila! Det går inte att ha tråkigt om man har tequila i närheten. Åk till systemet direkt, föresten så får man en söt liten röd hatt också.
3. Sist men inte minst, vår allas förebild. Jilliz.blogg.se





1. MJUKISAR! Det vidrigaste och mest osexiga plagget i världshistorien.
2. Bajs i badkar. Det har säkert hänt oss alla, att man kliver in i duschen och där ligger det man förödar mest i världen. BAJS!


3. Justin "bebis" Bieber. Den lilla råttan må vara känd, men nej han är inte snygg och ja han ser ut som en bebis trots att det står 1994 i hans födelseattest.
Han fick full size även han för att ni ska se vilken tönt han är.


Fuck of and have a nice day - Gilliz1

Sad but true

Ville bara börja med att ta tillfället i akt och tala om något jag stört mig på väldigt länge.. Det är en upplevelse och en traumatisk sådan. Jag har länge stört mig på att när man äter mariekex så fastnar hälften av kexen i ens bh. Det kliar och kittlas och man kan inte får bort smulorna. Ska skriva till vår älskade statsminister och fråga vad han tänkt göra åt saken, för detta är inte rätt! Ett jämställt Sverige utan smulor mellan brösten, JA TACK!
hee
Funderar på att byta header till bilden ovan. Den blev fin..Fast Gilliz1 och Gilliz2 gör allt snygg, för vi är snygga både med och utan smink!!
Fuck you and have a nice day- Gilliz1

Snyggiiizzz

Nu har jag biologi B!!! Jag är allt för smart azzå...

Knubbisen på boken gillas fett..Har döpt honom till Berra<3

XoXo Gillizz2

En vanlig dag

Dagens outfit!
Sitter i skolan just nu, har matte C!!! jag är så smart....

Facelook: inget smink, som vanligt! daah! Jag är för söt för att bära smink asså, hihi


Jag har sååååå snygga strumpbyxor, de passar mina smala ben perfekt! pusss

XoXo Gillizz2

Det första inlägget måste ju vara något speciellt

DAGENS OUTFIT
hihi
Har nyss tränat fotboll,du vet det där när man springer efter en boll och siktar på mål..HELT meningslöst. Därefter tog jag i alla fall en sån rejäl powerwalk så imorgon kommer jag gå som jag skitit på mig. Men vad gör väl det, finns ju värre anledningar att gå som man skitit på sig... rape, frivilligt, spark i arslen the list goes on.
Just nu ligger jag nyduschad och ren i sängen och förbereder mig mentalt för att dra ett sånt jäkla sleepmode.
Ville bara ta tillfället i akt och be hemskt mycket om ursäkt för att jag inte orkade ta trehundratjugosju bilder på mig i handduk och utan smink. Jag är ju så jävla söt utan smink, om du frågar mig. hehe

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0